Дали е време за слабеење?

Дознајте уште веднаш! На ваше располагање го ставивме калкулаторот кој го користат морнарицата и војската на САД за да ги пресметат BMR (Basal Metabolic Rate), BMI (Body Mass Index), процентот на телесни масти во вашето тело, препорачаната дневна доза калории кои треба да ги внесувате и отстапките во тежината според внесените пропорции. Слаби, нормални или дебели - во која категорија спаѓате вие? Проверете и самите.
За Купувај Од Дома

Купете сѐ што ви е потребно по најниски цени на пазарот. Бесплатна испорака на целата територија на Република Македонија над износ од 2000 денари. За останатите нарачки испорака за само 150 денари. Плаќајте со или без карички, веднаш или при достава. Сега имате избор! Придружете се на големото семејство задоволни корисници и уживајте во безбројните привилегии, попусти и подароци кои постојано ви ги доделуваме. Ние го разбираме јазикот на потрошувачите!

Контактирајте нѐ

02/2533-100
070/622-420
078/892-892
globalmedobil@gmail.com
kupuvajoddoma

Twitter

    Facebook